• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Noi producem doar agenti de curatare.

Ne pasa de calitate.

Pentru ca este treaba noastra.

Scopurile initiale ale companiei au fost realizarea, cercetarea si actualizarea produselor pentru curatarea masinilor de injectie, extrudere, masini de turnare prin suflare si instalatii de suflare a filmului: de fapt prezenta si utilizarea materialelor plastice cu formula chimica noua pe de o parte și cerința industriilor pentru noi produse specifice pe de alta parte, au nevoie de o cercetare si dezvoltare continua.
Astazi Ultra Plast este un brand bine cunoscut la nivel mondial, iar Ultra System, in calitate de producator numai de compusi de purjare, este considerat un furnizor de incredere pentru solutia oricarei probleme de purjare / curatare in procesarea materialelor; putem oferi produse specifice in functie de sectorul industrial: pentru industria ambalajelor, medical / farmaceutic si cosmetic, automobile, electrice si electrice.

Durabilitate

 

SAVING ENERGY AND POLLUTION = SAVING MONEY

ECONOMISIREA ENERGIEI SI DIMINUAREA POLUARII = ECONOMISIREA BANILOR

REDUCE POLUAREA PLASTICA:
UN BUN AGENT DE CURATARE POATE AJUTA MEDIUL INCONJURATOR

In fiecare zi, tone de plastic sunt irosite in timpul schimbarii culorii, schimbarii materialului sau pentru ca productia este contaminata cu pete negre sau materiale arse. Utilizarea Ultra Plast poate reduce drastic productia de deseuri.

PRODUSELE NOASTRE SUNT 100% RECICLABILE

Ne-am angajat pentru sustenabilitatea economica și de mediu.
Consideram ca abordarea noastra echilibrata a acestor doua elemente interdependente joaca un rol esential in succesul nostru continuu.

Login Form